i

Umanitara Hagieni 2011

Ferma Stoian oferă ajutoare celor care fac parte din categoriile sociale defavorizate, case de copii şi mănăstiri prin acțiuni organizate intern sau alaturi de alte companii sau organizații.   

 

"Colindând din poartă-n poartă
Flota „Off road în Dobrogea” a împărţit daruri la Hagieni

Ca urmare a evenimentului JCI 4X4 100 din data de 20 noiembrie 2011, JCI Constanţa, Iioi şi OffroadinDobrogea.ro au organizat duminică, 11 decembrie, o acţiune umanitară de amploare, în numele apropiatului Crăciun, şi ai cărei beneficiari au fost familiile din localitatile: Hagieni si Cotul Vaii; familii dinainte selectate.

 Cele 31 de maşini implicate în eveniment au transportat 40 de pachete pentru familii, conţinând zahăr,ulei, făină, orez, detergenţi de haine şi vase, îmbrăcăminte, cozonac, paste. Fiecare adult a mai primit de la Ferma Stoian echivalentul a 40 kg de legume, respectiv 10 kg de cartofi, morcovi, ceapă, praz, păstârnac, de fapt cam tot ceea ce ar avea nevoie o familie pentru a ieşi cu bine din iarnă.

Alte 40 de pachete s-au îndreptat către copiii săraci ai acestor localităţi, iar ele au cuprins dulciuri şi fructe, dar şi rechizite, jucării, căciuliţe, chiar şi geci de iarnă. "

sursa: Offroad in Dobrogea - profil facebook sau www.offroadindobrogea.ro

We have 22 guests and no members online

2011.
By Joomla 1.7 Templates in collaboration with hosting